Kontakt: info@tretton.se

Vårens hetaste: scarfs!

Bär upp din look i vår med en scarf! Det har sällan varit så hett med scarfs som det är just nu, och i modevärlden lekar man mycket med scarfens förmåga att betona och utmana ens look i nya färger, mönster och tyger som både flyger lätt och tynger vackert. Här tipsar vi alltså om scarfs: att ha i håret, kring axlarna eller bara att sticka ut ur din handväska?

Vi har blivit helt galna i scarfs! Det är ett så pass enkelt sätt att lyxa till ens look och leka med både elegans, femininitet och färger. Du kan bryta av en annars färgmonoton look med scarfar i öppnande mönster, som formar och rundar av din look på ett väldigt elegant och exklusivt sätt. Du kan leka med det både på en mer elegant, stilreen look – eller för dig som vill ha en lite tuffare outfit med bjärtare färger och nyanser. Såhär beskriver man scarf-trenden i Sydöstran:

”Kläderna får gärna smyckas med accessoarer. Scarfarna är trendiga i vår. De kan bäras runt halsen, fästas på väskan, användas som skärp eller bäras i håret. Det finns till och med diadem som efterliknar scarfar som har blivit väldigt populära.”

Scarf en trendig accessoar

Cosmopolitan har ett inspirerande reportage om hur du kan bära upp scarfen på ett trendigt sätt. De ger snygga och trendiga exempel på hur du kan bära upp dem, vilka färger och mönster du ska leta efter och massa annat som är både kul och inspirerande att läsa. Man vill bara ut i vårvädret och andras frisk luft med sin scarf på en gång.

Här kan du också få nödvändig knytningsinspiration, för det är extra snyggt om du får till en snygg flätning eller knytning av din scarf. Så ut och lek med den hetaste vårtrenden för 2019!