Kontakt: info@tretton.se

40 brudtärnor för ett släp

När det kommer till mode så kan man nästan aldrig sluta att förvånas och så länge det finns människor som anser att det är viktigt och roligt att slå rekord så kommer vi kunna läsa om gala händelser människor utsätter sig själva och andra för.

Det är tidningen Expressen som tar oss igenom denna galna händelse där vi kan läsa att ett par beställt en slöja på hela 5 kilometer för att med det försöka slå världsrekordet. Det krävdes 40 tappra brudtärnor att ställa upp sig och inte tal om en stor kyrka.

Jing Mei som bruden heter säger att hon är otroligt nöjd med resultatet och att det blev helt perfekt. Nu ska de kontakta Guinnes rekordbok för att meddela att de har den längsta brudklänningen och med det få en fin plats i boken – och kanske även ett diplom. Det blev stora skriverier när hon och maken skulle fotograferas med klänningen varav släpet kostade 50 000 kronor. Maken menar att det är hans kvinnas dag och hon skulle få allt hon önskade sig. Släpet vägde 50 kilo och bars av 40 brudtärnor och Jing menar att på det sätt att hon inte behövde välja ut bara några tärnor så var det otroligt skönt. frågan är bara vem som kommer försöka sig på att klå detta rekord som är 2 kilometer längre än det förra.

Det tidigare rekordet innehas av rumänskan Emma Dumitrescu, 17, vars klänning var tre kilometer lång år 2012. De avslutade sin bröllopsdag med att åka luftballong som visade upp hela klänningens storlek- i luften.

5276266-pink-tulip-flowersVill man ha ett lite mer traditionellt bröllop kan man välja att surfa in på http://sofiamoore.se/ för att se deras utbud av vackra klänningar som kan skapa magi, för även om man inte slår världsrekord så blir det ändå en dag man aldrig kommer att glömma. Och man kan alltid trösta sig med att kolla på bilder av brudtärnor som kanske inte är så smickrande.