Kontakt: info@tretton.se

Fynda kläder på internet

Med lite research och gott tålamod är det enkelt att fynda på nätet. Många butiker rear ut sina klädkollektioner med jämna mellanrum och då är det rätt läge att slå till. Men det finns också andra sätt att hitta billiga kläder på internet och i den här artikeln kan du läsa hur du gör.

Det finns många klädbutiker på nätet och den strategiska konsumenten kan spara mycket pengar genom att jämföra priser. Det är sällan som prisjämförelsesajter lägger in mode bland sina objekt, troligen då modebranschen ständigt är i förändring och kollektionerna avlöser varandra. För att hitta det billigaste priset är det bästa att gå in på webbutikerna och bevaka det som är intressant eller att exempelvis använda en rabattkod från ett nyhetsbrev.

Bevaka dina favoritplagg

Många webbshoppar har en funktion där man kan bevaka de specifika plagg som man är intresserad av och lägga dem i en önskelista. Det enda som behövs för att kunna bevaka plaggen är att skapa ett konto på den aktuella sajten. På det här sättet kan du logga in och se din egen lista med kläder. Gå in med jämna mellanrum och se om det finns någon aktuell rea. Det är inte ovanligt med rabatter på 10-15% då och då, men för att spara mer pengar än så gäller det att ha is i magen.

Håll koll på kalendern

Under sommar och vinter är det storsäsong för klädreorna och det är då det finns en chans att fynda med 30-50% rabatt. Håll extra utkik under slutet av november då Black Friday infaller samt i mellandagarna efter jul. Men ge inte upp jakten på billiga priser under vår och höst; många webbutiker har också ”mid season sale” när de vill ge plats för inkommande kollektioner.

Få information och rabattkoder

Ett annat bra sätt hitta billiga kläder på internet är att gå med i butikernas kundklubbar och prenumerera på deras nyhetsbrev. För att premiera återkommande kunder är det inte ovanligt att butikerna skickar rabattkoder och informerar i förväg om kommande realisationer.