Kontakt: info@tretton.se

Sy personliga byxor

Tycker du om att klä dig i en mer personlig stil? Få uttrycka dig genom dina kläder? Då kan du sy dina egna helt unika byxor.

Det är roligt att sy och skapa. Även om du inte brukar sy så finns det mycket hjälp att hitta på internet. Låt dig inspireras av DIY-rörelsen: do it yourself istället för att bära massproducerat. Var dig själv helt enkelt: besök besök rosahuset och köp tyger och allt som du behöver. Självklart har de instashop och stort inspirationsgalleri.

Sy personliga byxor

Alla personer har olika kroppar. Ibland kan du se ett par jättesnygga byxor som du skulle älska att ha, men så passar de inte riktigt din figur eller så finns inte rätt storlek kvar. Då kan du sy dina egna byxor. Särskilt byxor är roliga att sy, då de flesta byxor faktiskt ser ganska lika ut. När du syr dina egna plagg kan du verkligen få riktigt personliga kläder som garanterat kommer att passa. Sy crazy kläder som du kan se inspiration på ur Elle:

Eller så satsar du på att sy en jeansdräkt.

Idag finns det en stor DIY-rörelsen med personer som älskar att skapa själva, istället för att köpa allt färdigproducerat. Inspireras av andra och hitta ett par riktigt snygga byxor att sy. Innan du börjar att sy är det klokt om du hittar ett mönster som passar. Du ska även läsa på hur själva tyget ska klippas, så att det sedan sitter bra på din kropp. Absolut roligast är det såklart att ha en särskild sykväll tillsammans med vänner: hjälpa varandra, äta gott och sy era egna byxor.