Kontakt: info@tretton.se

Vad har du i kalsonglådan?

3367015-a-collage-of-six-male-underwearVisst är det viktigt att tänka på vad man har i kalsonglådan, det kan ingen man förneka!

Dina kalsonger kan avslöja något om vem du är, och någon som är väl medveten om detta är den nyligen dömde butiksrånaren vars kalsonger avslöjade hans identitet. I Corren skriver man om hur butiksrånare syns på butiken övervakningskamera med nedhasade byxor och hans randiga kalsonger tydligt synliga med ett litet hål i. Ett par identiska kalsonger med hål och allt hittades senare i mannens bostad, i hans kalsonglåda – vilket fick honom att erkänna. Kanske skulle han valt ett par mer neutrala undisar?

Det heter Kalsonglåda av en anledning

En annan man som förmodligen också ångrar det han stoppat i sin kalsonglåda är den 73-årige företagaren i fastighetsbranschen som inför en semester gömde sin Rolex-klocka bland sina kalsipper. I SvD skriver man nu om hur han bestulits på klockan och själv tvingats betala sitt försäkringsbolag på grund av denna vårdslöshet och helt enkelt får skylla sig själv att klockan blev stulen – det finns trots allt bättre gömställen, även om man kanske tror att en 73-årings kalasbyxor skulle få vara ifred från oönskat rotande!

Snygga kalsingar!

Om man inte är en butiksrånare och faktiskt vill ha ett par unika kallingar i sin ägo är ett smart tips att spana in alla snygga boxerkalsonger från Willie John som finns i en rad olika utformningar. Kanske ett par genomskinliga eller ett par färgsprakande för att överraska din partner? För till och med statyn i Sumpan har färgglada kalsipper så varför skulle inte du kunna ha det? Klicka här för att se statyn.

Vilken typ av kalsonger du än väljer så finns det tre saker varje man bör ha koll på:

  1. Ingen gillar solkiga kalsonger – ha därför många kalsonger i din låda så att du kan byta underkläder dagligen.
  2. Våga vara unik – visst finns det folk som föredrar enfärgade kallingar dag ut och dag in, men färg gör vardagen roligare – kom ihåg att det är bara du och din närmaste som vet vad som gömmer sig under byxorna, så våga gå utanför normen!
  3. Tvätta dina kalsonger i hög värme – bakterier i underkläder dör inte i en 40 graders tvätt så ha som regel att alltid tvätta dina intimkläder i 60 grader!