Kontakt: info@tretton.se

Trendigt med piercings

Allt fler kändisar hoppar på trenden med piercings och senast sågs Justin Bieber med en piercing i näsan. Några andra kändisar än den kanadensiska stjärnan har kört med piercings i vår men då har de haft piercingarna i håret.

965901-pierced-navel

För ett par månader sedan chockade världsstjärnan Justin Bieber sina följare på Instagram genom att lägga upp en bild med en ny piercing, skriver Göteborgs-Posten. Stjärnan hade helt plötsligt en sten i ena näsvingen, vilket fick fansen att reagera. Bieber lade ut bilden utan någon bildtext och lät helt och hållet bilden tala för sig själv. Och det blev blandade reaktioner då vissa tyckte att piercingen var riktigt snygg medan andra tyckte att det var dumt gjort av stjärnan. Det spekuleras nu i om Bieber kommer få trenden med näspiercings att bli ännu hetare. Det har nämligen blivit mer populärt igen att pierca näsan och varje dag går många trendmedvetna människor in på sidor som https://rockflame.com/ och klickar hem en riktigt snygg piercing.

Piercing i håret

Näspiercingen börjar faktiskt bli allt mer populär och det är många kändisar som dykt upp med en piercad näsa den senaste tiden. Men en typ av piercing som är ännu mer poppis bland kändisarna är hårpiercingen. Här kan man läsa om den och piercingen är faktiskt inte en riktig piercing eftersom man inte behöver ta hål i håret för att sätta dit ringarna. Men de senaste månaderna har kändisar som Christina Aguilera och Kim Kardashian dykt upp med flätade hår och små ringar inflätade i hårflätorna. Detta ger en punkig look som faktiskt ser piercad ut på riktigt, utan att man behöver genomgå proceduren att göra hål i huden.

Konstig piercingtrend

Ytterligare en piercingtrend, som kanske inte har gått hem lika bra som tidigare nämnda, är piercingen i ögonvitan. Den låter helt grotesk men sanningen är att många har fått den utförd sedan den lanserades. I Dagens Nyheter kan man läsa att den första personen fick ett smycke implanterat i ögonvitan i USA år 2013 och att ett hundratal personer fick ögonvitorna smyckade efter det. Nu har detta blivit lite utav en minitrend just i USA.